Onzekerheid

Onzekerheid

Onzekerheid…

Wie heeft dat niet kun je eerder vragen als wie is er onzeker..

Veel vrouwen hebben lichamelijke onzekerheden. Hoe zie ik er uit, armen, buik, heupen, billen, maar ook wallen, puistjes, rimpels of d’r haar… en nog genoeg om op te noemen.
Ik heb al zolang ik leef veel onzekerheden, ik mag wel zeggen dat ik altijd lichamelijk onzeker was en ben. Kom ik goed over, zit m’n haar goed.. zie je m’n buik niet te erg, en blech m’n benen zijn echt veel te dik… lach ik niet te breed? In de afgelopen jaren is dat wel een stuk minder geworden, gelukkig maar. Ik voel mij veel beter in m’n eigen lichaam en accepteer mezelf ook veel meer dan dat ik deed.

Maar wat ik altijd nog graag wilde doen, is een lingerie/naakt foto maken. Waarom? Ik vind ze bij een ander altijd zo prachtig! (Als het mooi gedaan wordt, echt krachtig en vrouwelijk sexy en zeker niet ordinair) zelf durfde ik het echt niet. Maar vind ook, dat je leert door te ervaren en zonder ervaren kun je ook niet oordelen. Misschien vind ik het wel zo fijn!? Ik hoopte ook dat het positief zou gaan bijdragen aan het minder onzeker voelen en dat ik mij door mezelf te fotograferen het compleet zelf in de hand heb ook.

Ik vond het echt super eng, geen grap… Maar wist ook wat ik ogen had. En Wow wat ging ik een drempel over voor mezelf, ik had voorheen echt niet durven dromen dat ik ooit zo iets zou gaan doen. Laat staan het resultaat delen. Tijdens de shoot voelde ik mij mega vrouwelijk! Toen ik m’n foto’s op de computer bekeek werd ik belachelijk emotioneel. Ik kon niet geloven dat ik dit zelf was. Zo mooi zo puur! Vrouwelijk krachtig en sexy tegelijk, ik moet er van giechelen..

Vrienden vragen…

Afgelopen week heb ik vrienden en wat bekenden om mij heen gevraagd wat ze hiervan vinden… ik wilde voordat ik het online zou zetten toch wat meningen horen… ( Onzekerheid? Toch nog bevestiging zoeken? ) Achteraf denk ik wel… waarom eigenlijk? Ik ben zelf toch zo ontzettend blij en vooral trots met deze foto… waarom vind ik dan nog andermans mening zo belangrijk? Ja ok, het is niet iets wat je iedere dag plaatst… maar dan nog…? Waarom niet? Je ziet toch net zoveel als wanneer je in je bikini over het strand loopt…

En zoals 1 van m’n vriendinnen zei: Tanja F#ck it! Zo belachelijk mooi! Of nog iemands reactie… Wooowww Tanja! Dit zou iedere vrouw moeten doen! En die laatste reactie… dat deed wel wat met mij, zeker na een weekend alleen maar vrouwen vastleggen. Iedereen stuk voor stuk stond zo mooi op de foto. Maar ook zoveel onzekerheden weer gezien en gehoord waarvan ik dacht…; hé? Jij? Waarom? Maar überhaupt… ik vind vrouwen zo mooi zoals ze zijn! Waarom mezelf dan niet.. en dat zijn dan momenten waarop ik weer denk aan deze bewuste foto… en dan denk in ook… what the f#ck Tanja! Ook jij mag er zijn! Kijk dan!

En ik hoop van harte dat veel meer vrouwen dit gaan durven en later tegen zichzelf kunnen zeggen… Ik zet deze gedachte nu UIT! Ik ben dit! En ik mag er zijn! Ik ben “verdomd” sexy en mooi!

Kus Tanja

Eerste klant al mogen verwelkomen.

Trots en gelukkig mag ik zeggen dat er na mij nog iemand gevolgd is, waarvan ik inmiddels een prachtige recensie heb mogen ontvangen. 

(zie 3 resultaten hieronder). 

Google Review:

Een lieve, zachtmoedige wervelwind. Maar wel èèn met de hoge standaard, die je mag verwachten, als je een shoot laat maken.
Het resultaat grandioos!

Boudoir_fotografie_tanja_bouwhuis_achterhoek_gelderland_drenthe_groningen
boudoirfotoshoot Winterswijk
Boudoir_fotografie_tanja_bouwhuis_achterhoek_gelderland_drenthe_groningen

Tanja Bouwhuis Fotografie & Design

Volgende 10 Jaar Vakfotograaf, een mooi jubileum!
Mannenkalender

Leave a comment

×