Stap die comfortzone uit!

Stap die comfortzone uit!

Hoe wordt je trots en blij met jezelf?

Waarom zijn andermans foto's altijd zo gaaf?

Soms moet je gewoon even in jezelf lachen… Zo’n tevreden en trots lachje… 

Dat had ik vandaag… Even zo’n leuk besefmomentje, het feit dat ik geld mag verdienen in de meest mooie tak van sport. Letterlijk en figuurlijk.

De afgelopen maand mocht ik meerdere keren op pad voor fitness gerelateerde fotoshoots. Zowel zakelijke klanten als ook particulieren wie wilden laten vastleggen waar ze zo hard voor getraind hebben. Ook kon ik de afgelopen maand 2 x op pad voor een boudoir shoot. 

Blij zijn met hoe jij er ook uit kunt zien.

De reacties waren weer zo ontzettend mooi…

Het meest mooi om te horen van mijn klanten is dat ze zich op hun gemak voelen bij mij. Iets waar ik heel veel geluk mee heb dat dit zo is. Zelf kan ik er niet de vinger opleggen wat het precies is waarom men zich zo goed en snel fijn voelt bij mij, maar het is zo fijn. Hierdoor durft diegene al snel zichzelf te zijn bij mij, en zo sneller en beter iets nieuws te proberen. Die comfortzone uitstappen. 

Vandaag had ik tijdens een fitness/boudoir shoot eigenlijk een paar geluidsopnames moeten maken, heerlijk die gilletjes met; “Aaaaaah!!! Ben ik dat? Gaaaf!!!”

Heerlijk om te zien hoe ze genoot van wat ze zag bij mij op m’n camera. Ze was zo blij met wat ze zag. En zeg nou zelf, dat is toch ook ontzettend leuk als je blij wordt van een foto van jezelf. 

Dit is waarvoor ik het doe. Ik word er soms weer even “een klein giechelend meisje” van. Zo fijn hoe ik dat met mijn wijze van fotograferen kan ‘veroorzaken’.

Durf jij ook die comfortzone uit te stappen, wil jij versteld staan van jezelf?

Ik help jou ontzettend graag, zodat ook jij tevreden naar huis kunt gaan met een paar hele mooie foto’s. 

Een leuke en gezellige fotoshoot waarbij jij jezelf zult overtreffen. Jij gaat trots zijn! Op jezelf. 

×