Over mij

Over mij

Mijn verhaal

10 jaar geleden voor mezelf gekozen om het mooiste uit mezelf te halen en dit te delen met de hele wereld. Vol positieve energie enthousiasme en passie!

Photography is an art

It’s about finding extra-ordinary

In an ordinary place

Mensen fotograferen is meer dan alleen fotograferen!

Ik fotografeer om een ander beter te laten voelen, weer zelfvertrouwen te geven. Ik vind het belangrijk dat iemand zich erg fijn voelt tijdens een fotoshoot, maar vooral daarna met een tevreden en fijn gevoel laten terugkijken. Het mooist is natuurlijk als iemand vol trots een foto van zichzelf laat zien.

Portret

Als ik fotografeer dan doe ik moeite om de persoon tegenover mij zo mooi mogelijk vast te leggen, de ware persoon. Bij mij voel je je meteen op je gemak, ik neem ook graag de tijd voor je. Om de meest prachtige portretten te kunnen maken.

Bekijk en lees meer

Boudoir

Mijn doel is met behulp van fotografie de vrouwen wie ik fotografeer weer echt vrouwelijk en sexy te laten zijn en laten voelen.

Bekijk en lees meer

Reclame

(Zakelijke) fotografie voor social media en/of website. Het complete pakket. Een portret, product, foto's van een gerecht of een foto van een bedrijfspand of interieur.

Bekijk en lees meer

Logo Ontwerp & Design

Nog in de startfase van je nieuwe bedrijf, en nog geen logo ontwerp? Bekijk dan mijn logo portfolio.

Bekijk hier het logo portfolio

Wat ik doe

Ik ben gediplomeerd vakfotograaf en creatief vormgever (DTP-er). Door de jaren heen heb ik mij gespecialiseerd in portret - boudoir - fitness en reclame fotografie en help bedrijven met creatieve vraagstukken te denken aan logo design en social media ontwerp.

Wie ik ben

Tanja Bouwhuis, inmiddels loop ik achterin de 30 rond. Geboren en getogen in de Achterhoek en nog steeds woonachtig met m'n zoontje van 6. Ik ben graag onder de mensen, maar geniet ook van de rust. Ik hou van lachen, nieuwe mensen leren kennen, goede gesprekken ook hou ik van uitdaging en afwisseling niet alleen in het dagelijks leven maar ook qua werk.

Waarom ik dit doe

Ik ben altijd al graag creatief bezig geweest. Uiteraard ben ik een echte beelddenker en graag met m'n handen bezig. Door dit beroep te doen kan ik volledig mezelf zijn, inclusief al m'n creatieve uitbarstingen. Kom op verschillende plekken en leer mezelf ook steeds beter kennen om mezelf continu te blijven uitdagen en blijf met vallen en opstaan groeien in wat ik het liefst doe.

0

Fotografie

Natte vinger werk... Het exact aantal opdrachten weet ik echt niet meer... Maar om even een verdeling te schetsen.

0

Design

Ook hier natte vinger werk. Ik werk voor diverse opdrachtgevers samen waarbij ik social media beheer verzorg. Maar vooral ontwerp ik posts en ontwerp ik ook met regelmaat een logo voor een nieuw gestart bedrijf.

100%Portret Fotografie

100%Fitness Fotografie

100%Reclame Fotografie

100%Boudoir Fotografie

100%Logo / Layout Design

Wat klanten zeggen

Ontdek waarom

Als iemand bij mij is geweest en ik een toffe recensie krijg is dat natuurlijk het allermooist. Ik ontvang natuurlijk ook graag jouw reactie na afloop van een fotoshoot.

Om iets moois te maken gaan we samenwerken!

quote

"Samen komen is een begin;
Samen blijven is vooruitgang;
Samenwerken is succes!"

Henry Ford

Helaas... het is niet toegestaan om foto's van deze website op te slaan voor eigen gebruik. Ook zo´n foto? Neem vrijblijvend contact op. Ik verzeker je dat je bij mij in goede handen bent. Voel je snel op je gemak, wees jezelf, geniet van de ervaring en wees trots op het eindresultaat.